Food for Avian Park and Zwelethemba

Food for Avian Park and Zwelethemba

Food for Avian Park and Zwelethemba 710 367 VISFER

Coronavirus: Hunger trumps fear in South Africa

Coronavirus: South Africa locks homeless up in detention camp | DW News

Food for Avian Park and Zwelethemba

De nood in de communities van Avian Park en Zwelethemba is zeer groot. Omdat alle kleine beetjes helpen heb ik met dit schrijven het initiatief genomen om een crowdfunding te starten.

Het doel is eenvoudig: Zoveel mogelijk geld inzamelen om levensmiddelen te kopen voor kinderen en volwassenen.

Op dit moment geven we aan de mensen in Zwelethemba zakken maizemeal en aardappelen. Om een voorbeeld te geven. Een zak maizemeal van 10 kg. kost 3 euro. Een gezin van 4-6 personen kan hier ongeveer 4 dagen van eten.

In Avian Park krijgen de kinderen iedere dag een (warme) maaltijd. Echter, vanwege beperkte (financiële) middelen is er niet altijd zekerheid om hen dit aan te bieden, maar nu het winter is geworden en Covid-19 zich verspreid hebben de kinderen en ouderen een warme maaltijd meer dan nodig.

Met meer financiële middelen kunnen de producten per voorraad ingekocht worden. Hierdoor is het mogelijk hen iedere dag een warme maaltijd aan te bieden. Graag zou ik ook warme dekens, regenjassen en handschoenen willen inkopen.

Met uw hulp is het mogelijk hier door mee te gaan en kan een groter publiek bereikt worden. Met het doneren van een klein bedrag kunt u voor veel kinderen en volwassenen tot grote bemoediging en zegen zijn.

Vanuit een dankbaar hart.

Hartelijke groet,

Sander Bolle