De discriminatie van Israël

De discriminatie van Israël

De discriminatie van Israël 899 532 VISFER

De vorige keer schreef ik (Bert Panhuise) al een stukje over het feit dat producten uit Hebron in Nederland niet meer het label ‘Product uit Israël’ mogen dragen (volgens de richtlijnen van de Europese Unie). Door deze schandalige zaak werd ook duidelijk dat Mark Rutte en zijn Kabinet het belangrijker vinden wat de leiders van de EU zeggen dan de wil van een meerderheid in ons eigen parlement. Joël Voordewind (CU) diende een motie in over deze zaak waarin opgeroepen werd om Israël niet eenzijdig te veroor­delen, en deze  motie werd door een meerderheid in de Tweede Kamer aangenomen(!). Echter, het Kabinet Rutte koos ervoor om deze motie naast zich neer te leggen! Een unieke zaak, want dit gebeurt zelden!

Leden van de Nederlandse vertegenwoordiging in Ramallah op de foto met gesubsidieerde Palestijnse terroristen. Van links naar rechts: Rezeq Al-Barghothy (lid van de terreurgroep PFLP), Henny de Vries (Nederlands diplomaat), onbekend, Fuad Abu Seif (directeur van organisatie UAWC, die de subsidie kreeg), Wijnand Marchal (Nederlands diplomaat), Abdul Razeq Farraj (een van de daders van de moord op het 17-jarige meisje Rina Shnerb) en Ubai Aboudi, (momenteel in de Israëlische gevangenis voor het rekruteren van terroristen).

Onlangs kwam ook aan het licht dat terroristen die in Israël moordaanslagen pleegden werden gefinancierd met Nederlands belastinggeld, zoals minister Kaag onlangs toegaf. Zie bovenstaande foto van Nederlandse diplomaten samen met Arabische terroristen.. Het moet niet gekker worden..

In Hosea 4 staat dat een volk ten gronde gaat als er geen kennis van God meer is in het land. Een land begeeft zich op gevaarlijk terrein als de leiders zich voluit keren tegen Israël, Gods oogappel. Wel, Nederland is aardig onderweg naar dit gevaarlijke terrein, dus blijf bidden voor onze regeringsleiders.

Mark Rutte en racisme

“Volgens premier Mark Rutte is Nederland ‘systematisch en institutioneel racistisch’. In het tv-programma Op1 probeer­de hij het nog een beetje af te zwakken door tegen Jeroen Pauw te zeggen ‘dat natuurlijk niet iedereen in Nederland een racist is’, heel triest. Paradoxaal genoeg laten Rutte & Co graag mensen toe in ons land die écht institutioneel racis­tisch zijn. Want dat zijn de mensen die naar ons land komen met een boek vol jodenhaat in hun bagage, de Koran. Halver­wege 2014 werd een motie van Wilders om de Koran uit de parlementszaal te verwijderen, afgewezen.

In november van datzelfde jaar werd ik opeens erg verbolgen in de geest omdat ik de Koran nog steeds op het bureau van de Kamervoorzitter zag staan. Dus schreef ik een brief aan toenmalig Kamervoorzitter Van Miltenburg (plus alle fractieleiders) met de vraag: ‘Weet u wel dat er in het boek vlak voor uw neus onder meer staat dat alle ongelovigen (dus ook u) uitgeroeid moeten worden en dat Joden apen en varkens zijn?’ Ik kreeg geen antwoord op mijn brief, maar een maand later werd de Koran wel uit de Tweede Kamer verwijderd. De Bijbel trouwens ook helaas.
Maar ja, daar las de voorzitter van de Tweede Kamer toch nooit uit voor”…

Door Bert Panhuise