Europa federaliseert vrolijk verder..

Europa federaliseert vrolijk verder..

Europa federaliseert vrolijk verder.. 630 314 VISFER

Europa federaliseert vrolijk verder.. (door Bert Panhuise)
Twee jaar geleden schreef ik een column in Charisma Magazine over “De Verenigde Staten van Europa” (zie bijlage).  Ik schreef in 2018 daar ondermeer in dat de Duitser Martin Schulz (oud-voorzitter van het Europees Parlement) aanstuurt op een Duits-Franse machtsgreep in Europa.
En dat is nu dus in een stroomversnelling gekomen.. Nadat Mark Rutte (na 4 dagen onderhandelen) op 21 juli heeft ingestemd met een nieuw Europees herstelfonds, is de Tweede Kamer eergisteren ook akkoord gegaan en is Nederland nu dus onderdeel van een Europese Schuldenunie, ook wel een Transfer-unie genoemd. In 2019 wuifde premier Rutte dit alles nog weg in een televisiedebat met Thierry Baudet. “Die schuldenunie gaat er niet komen” bezwoer Rutte, maar Baudet heeft wel gelijk gekregen…

Maar geen probleem voor de president van de Nederlandse Bank (DNB), dhr. Klaas Knot. Hij zei “dat hij de euro graag wil redden (en de ondergang van de EU wil voorkomen, Bert) met een permanent herstelfonds en meer macht naar Brussel wil”, jawel.. Maar het wordt nog gekker, want het lijkt er heel sterk op dat de coronapandemie is misbruikt om er een drie jaar oud plan van Merkel en Macron (M&M) door te drukken, zoals is te zien in onderstaande video die ik onlangs kreeg toegestuurd:

21 juli akkoord: EU Schuldenunie en een juichende president Macron (zie onder)
video 1 minuut: https://twitter.com/i/status/1285659560376766465

Ingekorte vertaling van de TV-toespraak van voormalig Rothschild-bankier Emmanuel Macron:
“Vandaag 21 Juli beleven we een hoogtepunt in het bestaan van Europa. Dit is het resultaat van drie jaar arbeid en we hebben een historisch akkoord bereikt over de toekomst van ons Europa.. Dit is het resultaat van drie jaar samenwerking tussen Frankrijk en Duitsland en dit is wat ik heb beloofd in 2017 en waar we hard aan gewerkt hebben samen met Kanselier Angela Merkel.”

Niet alleen bewijst dit dat er inderdaad sprake is van een Duits-Franse machtsgreep, maar wat nog erger is, het lijkt er zeer sterk op dat dit zogenaamde “Coronaherstelfonds” helemaal niets met Covid-19 heeft te maken want drie jaar geleden had nog niemand van corona gehoord
Enkele dagen geleden zei Ursula von der Leyen nog in haar toespraak voor het Europees Parlement dat we nu uitzicht hebben op een “nieuwe wereld”. Het gaat haar dus uiteindelijk niet alleen om Europa, maar om de Nieuwe Wereldorde, waarvan wij weten waarop dit zal uitlopen..

“De Dag Nadert” is de titel van het nieuwe boek van Amir Tsarfati (Uitgever Het Zoeklicht) en gezien de bovenstaande ontwikkelingen is dit een profetische titel. Een aanrader dus.. Ik adviseer u ook om aanstaande zondag om 14.30 uur te kijken naar ons TV-programma bij Family7. In dat programma legt broeder David Hathaway heel profetisch uit waar het “schip” Europa op afstevent. Een eyeopener voor iedereen die dit programma nog niet eerder heeft gezien.
Het is ook te zien op ons Gospelnet Youtube kanaal. De DVD is gratis bij ons verkrijgbaar.

Tenslotte wil ik nog opmerken dat gezien de huidige toestand in de wereld, u goed voorbereid moet zijn op Zijn komst (Openbaring 3:10), want Zijn komst is zeer nabij.  Er is veel verwarring over het juiste moment van de Opname van de Gemeente.
In de studie van Amir: “De Essentie van de Opname”, ook te zien via ons Youtube kanaal, legt Amir haarfijn uit dat de opname NA de grote verdrukking absoluut onmogelijk is.. Ook deze DVD is gratis verkrijgbaar..

Shalom, Bert

Onze God is een God van hoop: “Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. (Jeremia 29:11)

Eurospirit Gospelnet Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-VPfW2Pw_qpIHCIq4ZNBsw
Eurospirit Television: weekly TV broadcast at Family7 (Dutch Cable) & TBN Europe (since 1993!)