Jubilee Worship – Atmosphere Shift (feat. Phil Thompson)

Jubilee Worship – Atmosphere Shift (feat. Phil Thompson)

Jubilee Worship – Atmosphere Shift (feat. Phil Thompson) 474 222 VISFER

Atmosphere Shift (Phil Thompson / Zenzo Matoga)
© Phillin It Up Music (ASCAP) & Zenzo Matoga Music (ASCAP)
Recorded Live at Jubilee Christian Church – Boston Campus, on June 29th 2018.

Phil Thompson kenmerkt zich door een gedrevenheid om simpelweg God te aanbidden. Zelf zegt hij: “De opdracht is duidelijk. Ik voel de roeping van God op mijn leven om mensen Zijn aanwezigheid in te leiden – ze in aanbidding te leiden.”

Door zijn oprechtheid weet hij keer op keer weer mensen te raken en ze naar Gods troon te leiden.

Als kind begon hij al met zingen, maar ontdekte pas op zijn 30ste zijn  gave voor het schrijven van muziek. Hij schreef hits voor de groep Ashmont Hills, maar ook voor andere artiesten, waaronder “Love lifted me” van JJ Hairston.

Nu hij weer van achter de schrijftafel stapt, trekt hij wereldwijd de aandacht. Zijn debuut nummer “My worship” werd binnen twee maanden, wereldwijd meer dan 1 miljoen keer bekeken en tot heden meer dan 6 miljoen keer. Het volledig project kwam binnen op #1 op Billboard lijsten en daardoor ging hij de wereld over, aanbiddend in regio’s van Ghana, Nigeria, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Barbados, Trinidad!

Maar door dit alles heen, verlangt Phil niets meer dan een dagelijks offer op te heffen naar onze Redder, terwijl hij anderen meeneemt om hetzelfde te doen. Met een album vol van oprechte teksten, boeiende melodieën en hartroerende boodschappen, is Phils kunstzinnigheid klaar om barrières te doorbreken en grenzen over te gaan. Hij gaat verder dan muziek alleen en openbaart aan allen dat aanbidding alles is van wie wij zijn. Aanbidding is ons DNA.